TETSIMONIALS

More Testimonials

“BOOKING AWAL. WAH?? “

Halo sis, sya Alan setiap ujung bulan sya booking pampers BVP size XXL yang set COMBO tu ya.. saya rasa jimat pakai ni pampers .. selalunya sya beli dikedai sebulan mau 7/8 bundle habis.. BVP ni beli 4 pek sebulan, belum lagi habis guna..

Alan

“MURAH, SELESA & MENYERAP”

Okay juga anakku guna, selesa lagi tu. Murah lagi.. terbaik.. anak ku nda kena ruam lama pakai pampers tu.. menyerap betul spannya.. nda lembab ba, memang bagus pempers tu. Buat masa ni, pempers pilihan utama kami untu anak.

Sis Nora

“BALIK2 TUKAR CADAR?”

Firsttime kasi pakai anak memang sis ada down sikit laa sebab macam nipis kan.. tak yakin kualitinya.. x macam pampers 2 yang mahal di kedai. Tapi kan MAGIC nya pulak bila malam anaksya x macam selalu oh.. Nda sdh gundah tidur, biar penuh, lembik sudah pempers viral ni x jugak tembus2 di tilam.. kulit pun tetap kering. Nda suda susah2 sis balik2 tukar cadar bau hancing ..

Rosni

“ LENA TIDUR BABY..”

Assalamualaikum puan, pampers ni betul2 terbaik. Dah la harga mampu milik, dapat bertahan lama pula tu, memang best dapat produk macam ni.. anak saya lena tidur semalam.. dah tak perlu tukar pampers tengah malam. Pakai jam 10 malam sampai jam 9 pagi bertahan. Terima kasih puan..

Encik Asri